Koulutuspalvelut

Tavoitteena on tuottaa räätälöityjä ja vakiokoulutuksia yrityksen henkilöstön kyvykkyyden ja perusosaamisen nostamiseksi.

Koulutuspalvelumme pohjautuvat palvelutarjontaamme, josta nostamme koulutukseen yrityksen kannalta tärkeitä keihäänkärkiä. Vahvuutemme on verkostoissamme, joista voimme täydentää sekä omaa että asiakasyrityksen osaamispohjaa.

Koulutuspalveluissa on sekä valmiita koulutusmoduuleja että osaamispääomastamme ja verkostoistamme yrityksen tarpeisiin räätälöitäviä kokonaisuuksia. Erityisesti valmistukseen liittyvä perusosaaminen on pitkälti hiljaista yritysten ikääntyvässä henkilöstössä. Toisaalta digitalisaatio ajaa uusia osaamistarpeita, joita tuottavuuden parantaminen vaatii.  

Valmistusmenetelmien tausta-aineistona ovat sekä kokemuspohja että kansainvälisen huippututkimuksen tuoma viimeinen tieto. Kehitämme myös etäkoulutuskonsepteja ja digitaalisia oppimisalustoja, joilla esimerkiksi voimme tuottaa harjoituksia oppijan valitsemana hetkenä ja tuoda sparrausta oppimiseen käytännön esimerkein.

Sijaintimme

Pirkkalaistie 1 37100 Nokia, Finland

Puhelin

+358 40 527 1000

Sähköposti

pasi.julkunen@mexlink.fi