Betaltjänstleverantör

Fungerar som implementerare av betalningsförmedlingstjänsten och som betaltjänstleverantör Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj står som mottagare av betalningen på kontoutdraget eller kortfakturan och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj har en betalningsinstitutionslicens. Vid reklamationer ber vi dig att först kontakta leverantören av produkten.

Paytrail Oyj
Företagsnummer: 2122839-7
Innova 2 - Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Finland

https://www.paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning

Bankavgifter . Du kan använda alla finländska bankers betalningsknappar. Du kan betala med betalningsknapparna hos Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpanki, Osuuspanki, POP bank, Säästöpanki, S-banken och Ålandsbanken. Ditt kontoutdrag visar dig som betalningsmottagare Paytrail Corporation , vi vidarebefordrar din betalning till onlineåterförsäljaren. Från webbutiken hänvisas du direkt till din egen bank för att göra betalningen på ett säkert sätt.

Kreditkortsbetalningar . Du kan betala i webbutiken med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard och American Express-kort. Webbutiken använder de internationella verifieringstjänsterna Verified by Visa, MasterCard SecureCode och American Express SafeKey.

Betalning med kort görs med ett säkert skyddat betalningsformulär och betalkortsinformationen lagras inte i nätbutikens system.

Lönspår
Vårt läge

Pirkkalaistie 1 37100 Nokia, Finland

Telefon

+358 40 527 1000

E-post

pasi.julkunen@mexlink.fi