Skydda din egen teknik och utmärka dig med industriell design

Målet är att hitta mångsidiga sätt att sticka ut på marknaden och att skydda din unika genom både teknisk och visuell differentiering.

Våra tjänster skräddarsys efter kundens produktutbud och konkurrenssituation genom att ta med vår egen expertis finslipad över år av erfarenhet på den internationella marknaden för att förfina produktutbudet och tjänsterna till företagets konkurrensfördel.

Nuförtiden är kopiering av produkter ganska effektivt, och skyddet tänker man passivt, till exempel att endast förlita sig på patent, utan att investera i sätt att förhindra kopiering. Patentformen är också mycket viktig, men beskyddaren tänker ofta på det ur sitt eget perspektiv. MexLinks expertis omfattar praktisk erfarenhet av hur man bekämpar piratkopiering och vilket skyddselement man bör uppmärksamma.

Ett annat sätt att sticka ut är att kontrollera designprocessen. Design är ofta tänkt som en vacker form, men inom industrin har den en stark koppling till produktutveckling och i marknadsföringssinnet till produktens historia. Produkten måste brett förstås som en fysisk, tjänst, mjukvara och till och med ett produktionssystem. MexLinks tjänster bygger på erfarenheten från flera designprojekt som har kommersialiserats och bevisat sin styrka.

I MexLinks nätverk finns professionella designers vars vägledning och integration av hela projektet i till exempel produktutveckling eller tjänsteutveckling är MexLinks kärnkompetens. Likaså kräver ett annat patent som en av IPR-formerna egna experter, men även där är kärnan i MexLink innehållet, det vill säga hur skyddsarkitekturen och det tekniska innehållet är byggt för att förhindra kopiering.

I detta sammanhang använder MexLink även ELY Centers finansiella instrument för små och medelstora företag på sin egen flik.

Vårt läge

Pirkkalaistie 1 37100 Nokia, Finland

Telefon

+358 40 527 1000

E-post

pasi.julkunen@mexlink.fi